085 - 065 7476

Home » F.I.T.O. week Persoonlijke Effectiviteit en Ondernemerschap in Toscane, Italië

F.I.T.O. week Persoonlijke Effectiviteit en Ondernemerschap in Toscane, Italië

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen.”
-Martin Luther King

 

In september 2018 verzorgen we een trainingsweek voor ondernemers en managers waar persoonlijke effectiviteit zoals Fitheid, Inspiratie, Taakgerichtheid en Ondernemerschap centraal staan. Even weg uit de omgeving waar alles snel verandert, het is tijd om op te laden. We nemen je mee naar Toscane, naar een voormalig rustoord voor reizigers.

De locatie in de buurt van Florence is uniek gelegen in de bossen van de Chanti. De sfeer van de villa met zwembad zorgt voor nodige ontspanning en als de zon achter het berglandschap verdwijnt, zou je er bijna niet meer weg willen…

Een inspirerende omgeving waar we een week stil staan bij vele vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Ben je bewust van de doelen die je hebt en hoe je deze wilt bereiken, het strategisch denken daarin, waar de spanningen vandaan komen, welke invloeden deze hebben en hoe daarmee om te gaan. Ook bespreken we hoe je team kan excelleren waardoor de gestelde doelen behaald worden. Verder krijg je een lezing van een voormalig Italiaans top atleet die relatie legt tussen topsport en het bedrijfsleven waarna we dat met hem op een ZEER verrassende wijze gaan toepassen… Allemaal items die bijdragen om voor je bedrijf een topprestatie te leveren.

Tijdens unieke volledige verzorgde training staan ook de gerechten in de schijnwerpers. Onze kok maakt gebruik van locale gezonde producten die ons het gevoel geven dat genieten een belangrijke tool is in dat wat we doen.

Een week die je met veel energie, motivatie en frisse ideeën afsluit en het uitdagende ondernemerschap verder oppakt. Het zorgt er voor dat je de veranderende wereld met veel vertrouwen tegemoet treedt en de weg naar succes bewandelt.

Details

Nazomer reis:    Heen: Zaterdag 15 september 2018   –  Retour: Zaterdag 22 september 2018.

Maximaal aantal ondernemers: 12

De prijs is All-in. (Vliegreis, transfer, eten en drinken)

Vliegveld:            Eindhoven – Pisa

Prijzen

1-pers. kamer € 2695,- (beperkt aantal beschikbaar)

Gedeelde 2-pers.kamer met losse bedden € 2395,-