085 - 065 7476

Home » Veerkracht weekend

Veerkracht weekend

“Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress. Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie.”

 

Het leven gaat snel waardoor we wel eens vergeten om op te laden. Kom daarom genieten van land dat gelegen is in de Zee, Zeeland. Het water, de dijken, de vergezichten, het strand en de windmolens zijn de items die dit weekend symbool staan voor het leveren van succes. De uitdaging, het vertrouwen, de zelfcontrole en zeker het plezier zijn onderwerpen die aanbod komen en ook gaan ervaren. Voel wat er met je energie gebeurt als je met andere werknemers de Zeeuwse elementen trotseert. We sparren over de doelen die we stellen, welke gedachten ons belemmeren of juist helpen, waar je aandacht naar uitgaat en waardoor je afgeleid wordt.

Voor ondernemers/ ZZP-ers hebben we een maatwerk training gericht op Vitaliteit binnen het ondernemerschap. In hoeverre ben je zelf vitaal en straal je dat uit binnen het bedrijf. We laten je bewust worden van de persoonlijke vitaliteit en zullen het ondernemerschap bespreken. Is uw bedrijf veerkrachtig om met de spanningen om te gaan. We zullen ook door middel van intervisie inzichten geven die toepasbaar zijn binnen je eigen onderneming.

Dit weekend, in het mooie Burg-Haamstede, waar de zon altijd schijnt…, geeft energie om de inzichten te gaan toepassen in uw eigen omgeving.

Details

Vanaf vrijdagmiddag 23 maart t/m zondagmiddag 25 maart 2018.

Vanaf vrijdagmiddag 6 april t/m zondagmiddag 8 april 2018.

Maximaal aantal cursisten: 12

De prijs is All-in. (Overnachting, eten en drinken)

Prijzen

Alleen op 2-pers. kamer € 495,-

Gedeelde 2-pers.kamer € 395,-