085 - 065 7476

Home » Veerkrachtige organisatie

Veerkrachtige organisatie

” Door reflectie ontstaat zelfkennis en daardoor veerkracht”.

 

Bedrijven willen een waardevolle organisatie waarbij mensen duurzaam inzetbaar zijn. De werkgevers zijn zich dan ook bewust dat investeren in het grootste kapitaal binnen de organisatie, de mens, belangrijk is. Het zal namelijk een vitale werknemer opleveren die beter gaat presteren waardoor de doelen van het bedrijf behaald worden.

Echter zorgt de toenemend tempo aan veranderingen voor werkdruk. De verwachting dat veranderingen binnen de bedrijfsprocessen blijven plaats vinden zijn reëel. Hoe gaan we dan om met de mentale processen die de werkdruk veroorzaakt. Neem hierdoor de aandacht af, hebben we gedachten die er voor zorgen dat irritatie of frustratie of ontstaat er verzuim in verband met de  chronische spanning. Binnen een organisatie die geen aandacht heeft voor vitaliteit zou moeite kunnen hebben haar doelen te behalen met mogelijk grote financiële gevolgen voor het bedrijf.

The Red Pepper biedt de training Veerkrachtige Organisatie aan waarbij we de mentale processen binnen veerkracht uitwerken en mensen daarvan bewust laten worden. Ook groepsprocessen kunnen onderdeel zijn van deze training.

 

Trainingsweekend

We hebben vanaf dit jaar ook een weekend training Veerkracht voor de werknemers maar ook speciaal voor de ondernemer zelf.

Genieten van dat wat je doet is belangrijk. Kom daarom naar het land dat gelegen is in de Zee, Zeeland. Het water, de dijken, de vergezichten, het strand en de windmolens zijn de items die dit weekend symbool staan voor het leveren van succes. De uitdaging, het vertrouwen, de zelfcontrole en zeker het plezier zijn onderwerpen die aanbod komen en ook gaan ervaren. Voel wat er met je energie gebeurt als je met andere werknemers de Zeeuwse elementen trotseert. We sparren over de doelen die we stellen, welke gedachten ons belemmeren of juist helpen, waar je aandacht naar uitgaat en waardoor je afgeleid wordt.

Voor ondernemers/ ZZP-ers hebben we een maatwerk training gericht op Vitaliteit binnen het ondernemerschap. In hoeverreben je zelf vitaal en straal je dat uit binnen het bedrijf. We laten je bewust worden van de persoonlijke vitaliteit en zullen het ondernemerschap bespreken. Is uw bedrijf veerkrachtig om met de spanningen om te gaan. We zullen ook door middel van intervisie inzichten geven die toepasbaar zijn binnen je eigen onderneming.

Dit weekend, in het mooie Burg-Haamstede, waar de zon altijd schijnt…, geeft energie om de inzichten te gaan toepassen in uw eigen omgeving.

Details

Vanaf vrijdagmiddag 23 maart t/m zondagmiddag 25 maart 2018.

Vanaf vrijdagmiddag 6 april t/m zondagmiddag 8 april 2018.

Maximaal aantal cursisten: 12

De prijs is All-in. (Overnachting, eten en drinken)

Prijzen

Alleen op 2-pers. kamer € 495,-

Gedeelde 2-pers.kamer € 395,-